Laminaat

 

LAMINAAT VAN ECOPLANKEN

Wanneer u een vloer zoekt die weinig onderhoud vereist en toch jaren meekan in het huis, is laminaat het perfecte antwoord. Laminaatvloeren zijn niet alleen mooi, ze zijn ook makkelijk schoon te maken en zeer onderhoudsvriendelijk.

Laminaat is opgebouwd uit diverse lagen. De kern bestaat uit houtvezelplaat, het feitelijke dragermateriaal met daarop een laagje dessinpapier, dat het uiterlijk van laminaat bepaalt. Boven dit decorpapier bevindt zich de harde, transparante slijtlaag en bij onze betere Duitse kwaliteit laminaat zit ook onder het dessinpapier (dus tussen drager en dessin) nog een krachtpapier ter versteviging.

Houdt u liever van modern of juist van traditioneel? Met onze laminaat vloeren kan het allemaal. Met uiteenlopende designs en afwerkingen zijn de laminaat vloeren uiterst geschikt voor alle ruimtes in uw huis. Wij bieden u onze laminaat standaard met 25 jaar garantie.

Voordelen van het hebben van een laminaatvloer is dat er een uitgebreide keuze is in laminaatvloeren, dat het makkelijk zelf te leggen is en dat het vooral vriendelijk is voor uw budget. Laminaat is eveneens goed geschikt in combinatie met vloerverwarming.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prachtig resultaat, goede prijs en ik ben heel vriendelijk geholpen! Dank je wel, een tevreden klant.
Nicole Pelzer
Klant

MEER INFORMATIE OVER ONZE LAMINAAT VLOEREN?

Naaste nieuwe vloeren kunt u tevens bij Ecoplanken terecht voor het restaureren en opschuren van uw bestaande vloer. Daarmee schenkt u uw vloer een nieuwe toekomst.

Ecoplanken probeert het goede van vroeger- en dan bedoelen zij traditioneel parket en ambachtelijk werk- te combineren met alle nieuwigheden die op de markt worden gebracht.

 

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.