Parket

 

PARKET VAN ECOPLANKEN

Hout is een natuurlijk product met een knusse charme en schoonheid. Door het plaatsen van een houten vloer kun je iedere ruimte warm aankleden. Parket is zeer geschikt voor dagelijks gebruik in iedere woonomgeving. 

Doordat elke boom uniek is, zoals de mens dat ook is, zijn ook alle parketvloeren uniek. Ecoplanken heeft een ruim aanbod parketvloeren, met verschillende kleuren en motieven. Natuurlijk is de wens van onze klant de drijfveer voor ons, vandaar dat wij een uitgebreid assortiment aanbieden in hout. Zo is er voor iedere klant wat wils! 

Het voordeel van het hebben van een parketvloer is niet alleen dat het gegarandeerd vlekvrij en onderhoudsvriendelijk is, maar ook dat het een hoge mate van comfort levert in combinatie met vloerverwarming, Parket is naast het leveren van veel comfort ook heel energiezuinig voor uw vloerverwarming, 

Omdat Ecoplanken duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, leveren wij alleen kwalitatief hoge vloeren die lang meegaan. Daarnaast zijn de parketvloeren van Ecoplanken voorzien van een FSC-, PEFC- en Blauwe Engel kenmerk. Het Blauwe Engel kenmerk houdt in dat de vloer 100% natuurvriendelijk is. Voor iedere boom die gekapt wordt voor een van onze vloeren, worden er minimaal twee bomen teruggeplaatst in de natuur. Hierdoor wordt ook zorg gedragen voor de herbebossing van onze leefwereld. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dikke Aanrader! Geniet nog iedere dag van mn nieuwe vloer.
Mark Stephan
Klant

MEER INFORMATIE OVER ONZE PARKET VLOEREN?

Naaste nieuwe vloeren kunt u tevens bij Ecoplanken terecht voor het restaureren en opschuren van uw bestaande vloer. Daarmee schenkt u uw vloer een nieuwe toekomst.

Ecoplanken probeert het goede van vroeger- en dan bedoelen zij traditioneel parket en ambachtelijk werk- te combineren met alle nieuwigheden die op de markt worden gebracht.

 

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.