PVC

PVC VLOEREN VAN ECOPLANKEN

Het gevoel van hout of natuursteen in een ijzersterk, kunststof jasje: Dat is wat PVC betekent!

LVT – PVC wordt steeds vaker gebruikt in de hedendaagse woningen. Het is een duurzaam product met een intelligente combinatie van innovatieve materialen die ecologisch verantwoord zijn. Wij leveren PVC vloeren met een woongebruik garantie van 15 jaar.

PVC is warm en stil door de geïntegreerde ondervloer. Het aanbod in PVC is divers, waardoor er veel keus is in verschillende kleuren en mogelijkheden. 

Voordelen van het hebben van een PVC vloer zijn de duurzaamheid, vochtbestendigheid, hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid. PVC kan in elke ruimte gelegd worden, ook in de badkamer. De PVC vloeren van Ecoplanken zijn slijtvast en brandvertragend, minstens zo belangrijk voor een huis. Daarnaast zijn onze PVC vloeren ook vrij van schadelijke weekmakers. 

PVC is dé perfecte vloer om het ultieme comfort van vloerverwarming te ervaren. PVC is ook perfect voor bedrijfspanden of kantoren. 

De nieuwste innovatie op het gebied van PVC vloeren zijn de visgraatvloeren. Laat u hierover informeren door een van onze adviseurs of bezoek onze showroom voor inspiratie. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Goeden service, zag er perfect uit, leuke werknemers. Een Bedrijf waar nog de ambacht in zit.👌
Rob Pierik
Klant

MEER INFORMATIE OVER ONZE PVC VLOEREN?

Naaste nieuwe vloeren kunt u tevens bij Ecoplanken terecht voor het restaureren en opschuren van uw bestaande vloer. Daarmee schenkt u uw vloer een nieuwe toekomst.

Ecoplanken probeert het goede van vroeger- en dan bedoelen zij traditioneel parket en ambachtelijk werk- te combineren met alle nieuwigheden die op de markt worden gebracht.

 

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.